fredag 18 januari 2013

i reached my destination

Idag har vi spenderat några timmar på buss från skolan (tack gud för det!) efter det har vi spenderat några timmar på flygplatsen, innan färden mot slut destinationen påbörjade. Vi satt och mös lite, åt lite och jag skypade lite :) 


Jag och Lovisa lät timmarna flyga iväg med att kolla på två filmer, varav en skräck, har aldrig sett skräck på ett flygplan tidigare, väldigt kul måste jag säga!
Efter sex timmar var det dags att kliva av, alla sjukt nervösa, jag trodde nästan jag skulle spy!
Men såklart gick allt super! (förrutom då att min ena resväska gått sönder...)
Darren, min host dad, kom och mötte pup mig på flygplatsen med gula och blåa blommor, hur gulligt som helst :)


Ca 20 min tog färden hem till huset, det var inte alls så farligt som jag trodde och sitta i en bil så länge, allt flöt på super. Och deras hus!!! Hur fint som helst, här kommer jag trivas som fiske i vattnet tills det är flyttdags.

Jag möttes av Saveria (deras nuvarande au pair) och Deborah (hennes kompis), de stod och lagade mat, jätte trevliga tjejer. Sen såg jag barnen, världens sötaste ungar!! Darren hade tidigare suttit och berättat lite hur dom båda är, att Eliana är blyg och kommer vara rädd för mig de första dagarna, Alexis kommer kanske våga hälsa lite. 
Dom är hur söta som helst, bara skrattar, ingen av dom var blyg alls. Alexis tog min hand säkert 4 ggr och pussade på den och tro ni inte då att Eliana också gör det?! Darren sa att det har nog aldrig hänt förrut och sen kom Jane (min värdmamma) och sa samma sak! Jag måste väl ändå säga (absolut inte för att skryta eller så) men det är ett ganska bra första betyg sådär ;)

Dom hade gjort det så gulligt åt mig överallt, ballonger i rummet där jag ska sova tills Saveria åker hem, bakat muffins, hängt upp serpentiner..



Saveria och Deborah hade även gjort en jätte gullig plansh


Jag och de andra tjejerna åkte och handlade lite behövligheter medans barnen las till sängs. När vi kom tillbaka åt vi middag, jätte gott var det!
Saveria och Deborah skulle åt, de bjöd med mig men jag är sjukligt trött så kände inte att jag riktigt orkar det. Jag tog en lång dusch istället (första gången jag känt mig riktigt ren sen jag kom nu..) innan jag kröp ner i sängen :)

Vilket välkomnade jag fått, det verkar vara en helt underbar familj!
Nu ska jag sova och se vad morgondagen bjuder på.

Jag kommer få ett helt fantastiskt år! :)

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Ja då kan jag tydligen svara på kommentarerna. Kul. Men så kul att läsa allt detta. Vilket välkomnande du fått. Nu önskar vi bara god fortsättning på detta, det måste ju varit bingo att få duscha sig ren efter allt ni utsatts för. Ja nu startar detta året, så spännande. Kram

      Radera