måndag 21 januari 2013

sweet as sugar

Presentation av världens gulligaste tvillingar


Till vänster Alexis (den lilla och lugna) och höger Eliana (den stora och trotsiga)

I lördags var Darren och kom ner och frågade om jag ville ha omelett, så när jag kom upp stod frukosten serverad. Jag va lite orolig över vad man skulle få till frukost men det började ju bra iaf ;)
Lördagen spenderade jag med familjen, vi var på gymboree, ett typ lärningslekcenter för barn och lekte med de små sockertopparna. 
Senare på kvällen var det avskedsmiddag för Saveria och Deborah på en pizzeria som de hade valt ut, väldigt mysigt :) 
Söndagen var inte heller så händelserik, spenaderade den först lite med familjen, fixade lite bland min kaoshög av kläder (jag bor fortfarande i min resväska, tills på lördag dock bara). På kvällen åkte vi hem till en annan Au Pair som hade middag, trevligt var det, dom hade lagat 100 olika colombiska pajer (weeeird men helt okej).

Idag var min första jobbdag, inte jätte ansträngande dock haha.
Började klockan sex med att göra rent lite flaskor (har aldrig sett så mycket flaskor i hela mitt liv och de rengör dom sjukt noga) slänga in en tvätt (allt i samma, helt okej enkelt då de har sjuuuuuukt mycket tvättar typ ALLT efter en gång) och planera frukost.

Eliana vaknade först, hon stäckte sig direkt efter mig när jag och Saveria gick in i hennes rum (STOLT JA) efter ett tag vaknade Alexis och de fick sin välling (man ska antecknar allt de äter och hur de sover och bajsar, kontroll på hög nivå!). Efter lite lek var det frukostdags för småttingarna och sen efter lite mera lek dags för dagens första nap.

Barnens playarea aka fängelset.


De sov i hela två timmar, undertiden skypade jag lite, städade lite och förbredde lunch. 
När barnen vaknade åkte vi till ett lekhus (det finns 100 olika) och hoppade lite i hoppborg och lekte. 
Sen hem för lunch och dags för deras andra nap. Då åt vi lunch och skypade lite till (jag vet, hard life).


Sen vaknade de upp vid halv fyra, de fick mjölk, vi lekte lite och sen slutade jag klockan fyra. Nice hard day! :)

Saveria och Deborah slutade vid sex så efter det åkte vi till forever 21, de ville handla det sista (de borde inte handla då de redan har 5 resväskor var...) och jag ville handla det första. 
Jag är fruktansvärt nöjd och det var fruktansvärt billigt.


Medans jag väntade på att de skulle sluta kollade jag på en film från när jag och Hanna var små. Jag fick massa filmer av världens bästa mormor och morfar innan jag åkte. Det var så fruktansvärt kul så jag höll på att skratta ihjäl mig! Nu måste jag påbörja nästa film innan jag ska natta, kommer sova gott inatt :)

2 kommentarer:

  1. Men så kul att få se dina små gulliga barn. Så söta. Kul att se hur ni äter och bor. Koll på bajset är ju bra.Det här verkar bli hur bra som helst. Fortsätt ha lite kul avkoppling med filmerna.Kram

    SvaraRadera
  2. Mera bilder, mera inlägg, mera inlägg, mera bilder....höhöhöööööö pliiiiizzzzzz give us mååååår<3

    SvaraRadera