söndag 10 februari 2013

pengar rullar in som det ska nu.. (??)

Under de första veckorna här har det blivit en del shopping, men jag känner lite såhär, det är fruktansvärt mycket man behöver efter att ha flyttat till andra sidan jorden. 

Det har blivit en hel del nagellack då jag för första gången på flera år kan ha målade naglar varje dag (det är vardagslyx!) Lite olika coola ringar, lite sminksaker då Make Up Store inte existerar i Seattle sviker jag en av mina närmaste vänner (känns nästan som en familjemedlem) och gick över till Mac häromdagen. Det har varit en jobbig period men man måste gå vidare, vidga sina vyer och förhoppningsvis kommer min vän välkomna tillbaka mig med öppna armar när jag kommer hem.


Nu har jag kanske inte världens finaste manikyr naglar här men de är målade iaf ;) 
Sådan fruktansvärd lyx att ha nagelack!! (Känns på den ni alla era mcd arbetare hemma!)


Handdesinfektion kan vara bra att ha sa Lovisa, och då jag ibland är lite som en 5åring ville jag ha med kokos smak och körsbär, inga konstigheter med det inte.
Sen skaffade jag min en sladd så jag kan dunka min egna musik i bilen, kostade 20 kr så helt ok ;) 


Har blivit lite kläder, jag och Lovisa har bestämt att vi ska försöka hitta lite coolare kläder och inte så tråkiga som vi brukar köpa. Jaa va ska man säga, working on that.. 


Detta är sjukt kul, när jag var och hälsade på min vän Carro i USA cirkus 2 års sen nu så köpte jag ett par svarta ballerina skor, världens bästa ballerina enligt mig, jag använde dom flitigt, även när de hade gått sönder.. I somras fick min mor och far nog och kastade dom.. Men Tji fick dom, JAG HAR KÖPT NYA! mohahaha lycka till att slänga dessa när de gått sönder och jag är på andra sidan jorden. 
Suckers!


Sen måste jag säga att det har en en annan kul sak, jag har hittat mig ett par stövlar, jag Stina har letat efter ett par stövlar i cirkus ja sen jag föddes skulle man kunna säga. I found them and I love them!
Sen hittade jag mig även ett par Michael Kors klackar som hoppade på mina fötter och dom älskade att vara där och som den vänliga människan jag är fick dom följa med mig hem.
Nu du pappa har jag köpt mig bra rejäla märkesskor, inga mera 3 för 2 på skopunkten som är mitt vanliga hak annars.. 


Även denna gudomliga skönhet fick följa med hem. 
Måste säga att shoppingen här vinner över shoppingen hemma i Sverige..


En dag när jag kom hem från Lovisa blev jag så glad, min kära mor hade skickat ett paket till mig :) 
bla var det ett fint armband som kom. Gud va glad man kan bli över bara ett litet paket :) 


Inte för att vara sån men man blir faktiskt glad över att shoppa ;)

Trust me, I know!

1 kommentar:

  1. Kul Stina att få följa dina inköp. Snygga kläder o skor och stövlar. Köpte du stövlarna till slut?
    Du har ju lite mys pys ibland att gå i affärer och träffa Lovisa.Ha det fortsatt bra. Kram

    SvaraRadera