lördag 2 februari 2013

Socialisering

Förra fredagen spenderades på Red Robin med middag. Mycket smaskigt må jag säga :)
Två glada men ruskigt hungriga tjejer. Lovisa och Anna, gissa vart dom kommer från ... (ni behöver inte gissa, jag vet ändå inte om ni gör det eller ej) SVERIGE såklart! ;) (antar att alla gissade fel, eller ja dom som gissade iaf..)


Då jag för tillfället bor i ghettot (in daaa hoooodd brother) så spenderade jag natten hos Lovisa då en första riktig shoppingtur inne i Seattle var planerad under lördagen.
Lovisas familj har en väldigt söt kvinnlig hund som vi tog en promenad med på självaste Mercer Island som jag hoppas inom snar framtid få flytta till. 


Här är Kamilla (min danke rumskompis från aupairskolan) och Anna på bussen in till stada.The previous frog and the lady without mascara (hahaha hon glömde...)


Downtown Seattle. 


Krubbet förtärdes på underbara Cheesecake Factory.


Jag säger bara gott! (antar att ni fattar att jag menar: SHIIIIIIIT JAG DÖÖÖR VA GOOOOOTT)


Vi alla var så fruktansvärt fulla (mätta dååå) så vi alla delade på EN cheesecake (fyra pers på en, kom igen..) en Dolce de Leche, helt ljuvligt underbar.


Vi lyckades få i oss hela fy farao va mätta vi va dock. tror en räckte... (FAIL!)


2 söta tjej (i know, aren't we??) ready for food!


 2 andra men dock inte lika söta tjejer (SKOJA!!!) ready for food ;) Självklart var an tvungen att besöka Victoria Secret under shoppingturen och efter krubbet för underbara atiklar. (vad jag köpte är en secret..)

Nu trodde ni allt att det var något snuskigt där och ni slog huvudet på spiken. Dessa luktar snuskigt gott ;) Och de pryder mitt rum snuskigt vackert (wtf så kan man ju inte säga..)


 Jag införskaffade mig även 2 böcker, en smink bok som jag faktiskt velat ha länge och en annan bok, en sexbok har jag hört från säkra källor.. dock ska den vara ooootroligt bra så man får väl göra ett försök (frågan är ju ara hur jag ska ha tålamod och sätta mig ner och läsa en bok.. Jag har aldelles för mycket tid över för att göra det!)


Min obefintliga smyckessamling fick sig också(?) ett skjut (hahahahahaha) 


 De pryder mitt rum alldeles bedårande (ni ska veta att jag är mycket stolt över detta).


Two headband, for my head and to decorate my hair.


Nya trasor (de är faktiskt jätte fina inte alls några trasor egentligen).


Här kan man se när jag har en av tröjorna på mig, visst är den helt fantastisk?!? Eller ni kanske inte ser tröjan då ni fastnar vid mitt helt bedårande jag?? ;)


Ne men känner just nu att det kanske är dags att gå och lägga sig. Nivån på mig är på minus tror jag (med andra ord flera timmar efter att sovklockan ringt..) Liiiining on the edge!
Jag ska bara be min syster ringa och säga god natt, tydligen ringer hon gratis till mig och hon habite en la France hur sjukt är inte det?? 

Men jag klagar inte! ;)

3 kommentarer:

  1. Verkligen inga trasor inte!! Oh vad jag saknar Forever 21. Vi var inne på den i London men inte alls samma grej... Det är inte en sexbok, erotik är namnet. Som om det är bättre?! MEN en sexbok låter mer som en manual... Eller ja inte vet jag vad du har köpt? ;) Höhöh. ÄLSKAR alla dina bilder iaf!!!!! OCH din text också såklart! Mina roomiesar tror väl att jag är knäpp som skrattar högt framför datorn men a man (woman) gotta do what a man (woman) gotta do...

    SvaraRadera
  2. Ohohoh maten på Cheesecake Factory - dela!!!!! Annars kommer ni ju dö av all mat ni äter ;) De har några avokadorullar som är heeeeelt sjukt goda!! Tror det är som starter! Bye bye!

    SvaraRadera
  3. Men så kul att få se hur du har det ibland. Kul att se tjejerna. Nu håller vi alla tummar vi kan så att det blir flytt snart. Oj vad du handlar, men så fina saker. Ha det nu så bra. Kram

    SvaraRadera