tisdag 26 mars 2013

great weekend

Min lördag + söndag var kanon!
En slapp lördagsmorgon med lugn frukost en promenad med Lovisas hund och lite allmänt häng. 
Gick och åt glass, kaffe på Starbucks och uträttade några ärenden.
Efter det åkte vi hem till Lovisa för att leka frisör för en dag ;) haha
Lovisa ville toppa sitt hår (hon hade verkligen ångest över sina slita toppar, konstig tjej det dära..) men hon tyckte det var onödigt att gå till frisören för det så ja det klart man ställer upp för en vän i nöd!
Ni kan lita på mig, oh oh oh ni kan lita på mig!

En helt crazy kund (hon var ju tvungen att få något som lugnade hennes nerver inför denna upplevelse).

En helt crazy frisör, mohahahaha
Ja tyvärr nu (hade ju kunnat vara kul annars) gick allt fin fint, Lovisa överlevde och hennes hår med. 
Får väl se hur det går nästa gång Lovisi fisi ;)

Lördagskvällen spenderades sedan inne i Bellevue i biosalongen. Vi gick och köpte cheddar cheese och salt and butter popcorn och såg The Call. Typ världens bästa film, eller ja den va as bra iaf, hela biosalongen satt som på nålar, as kul att höra hur alla verkligen hängde med.
Så detta är alltså en stark rekommendation till er, SEE IT!

Söndagen åkte vi runt och kollade lite, vi åkte till Staples och inhandlade lite tillbehör inför vårat pluggande som komma skall. Asså på riktigt detta land och dessa affärer Jag dog lite (ja ganska mycket) innan jag insåg att mitt stora inköp kommer när jag ska åka hem, pennor blir ju faktiskt gamla.. Tills jag ska åka hem får jag vänta, men då ska jag go crazy på post-it lappar, pennor, häftsaker, block, överstrykningspennor ja you name it and I will have it!

Efter våran fantastiska upplevelse inne på Staples åkte vi och köpte lite träningskläder. Sedan var det dags för Au Pair möte, denna gång med Lovisas grupp, jag kommer dock byta till denna grupp nu eftersom jag flyttar. Det har Hike på schemat, kan dock inte riktigt förstå hur man kan kalla något för hike när man går runt lite i skogen i 2 timmar. Målet var att kolla på ett jätte stort och fint vattenfall och ja där ser ni resultatet. Det var ju självklart inget vattenfall utan mer en bäck som faktiskt bara går neråt.
Som sagt inget inga svenskar inte sett förrut.. detta är pure forest!

Efter den så kallade hiken åkte jag hem, jag stannade vid Starbucks nära hemma för att införskaffa mig en kopp kaffe, när jag sedan skulle köra hem igen fungerade inte nyckel till bilen, den hade tagit slut på batteri, kul liv.. 
Jag ringde Darren och som tur va var dom påvägen hem från middag ute dom kom förbi med extranyckeln så jag kunde köra hem :p kändes lite töntigt då jag kom in i bilen, jag använde nyckel nyckeln men det finns lixom inget nyckelhål inne i bilen så man kan starta bilen utan man ska bara ha nyckeln där men då den var slut på batteri hjälpte inte det ett jota! Tur att man har någon som räddar en, Darren my knight in shining armor! (tar tillbaka det sista tror jag nog!)

Sen när jag kom hem iaf bad June om ursäkt men hon hade varit tvungen att gå in i mitt rum under helgen och markera vad som ska flyttas och inte (över hälften av möblerna ska lämnas kvar) så det sitter nu blåa tejpbitar på alla möbler och tavlor i hela huset jätte fint är det! haha

Love.

3 kommentarer:

  1. Kul, kul Stina att vi får vara med dig igen. Otur med bilen, men det löste sig ju, men det känns kanske lite pinsamt. Våra små pojkar som skulle komma - kommer inte det var ju synd för Fabian älskar tydligen att åka skidor eller bräda vad det nu heter. Kompisen drog sig ur. Jag skyndade baka tekakor på tisdag kväll för att dom skulle komma. Ja vi får äta dom själva och lägga påskägg på dom. Hoppas du mår mycket bättre när du nu vaknar snart. Vi har så soligt o fint så vi måste ut, få se om äppelträden vill bli friserade (du fuskar ju oxå i yrket).

    SvaraRadera
  2. Oj då, visste inte att jag har två släktingar som är frissa;)) MERA bilder Stina!!!! En enda varje dag räcker ju..... nu har ni väl också börjat få lite grönt runtomkring er? Tror nog L blev bra - du kan ju klippa:) GUD så fint kortet till din far var. Kära nån!!!! You got skills....<3 puss

    SvaraRadera
  3. Hallådär plocka blåbär!!! Kan man få en liten flyttbild kanske?? En liiiiten liiiiten en...;))

    SvaraRadera