söndag 24 mars 2013

a normal day as Stina

En dag som Stina i Seattle

Vi åker till något av de lekställena vi har att väja på. När Eliana väl lämnar min sida springer hon till en bil och väntar på att Alexis ska putta på. (laaaaaaat?)

Ellie böjer på huvudet, 'men Stina jag förstår verkligen inte.. Kan du inte bara lyfta upp mig?'
Dessa dagar är hennes apa konstant i hennes hand.

Vi ligger och myser, allt som oftast faktiskt de stunder vi är hemma. Ellie i famnen och Alexis springer runt som en galning innan hon blir avundsjuk på all kärlek.

Småttingarna försöker förstå sig på hur jag egentligen gör när jag knäpper fast dom för att äta frukost..
Det är inte lätt att vara liten och outbildad (dum) ;)

Detta känns ju lite töntigt men reptilerna har inte världens sötaste kläder, mamma June är totalt ointresserad av att handla kläder till dom. Men kolla in dessa söta skor, helt underbara :)
(då de har olika storlekar måste jag bara hålla koll på vems som är vems...)

Ibland får ordningsamma Stina lite långtråkigt och måste känna att hon gör något vettigt (ingen som har sagt att hon är normal jag vet..) så då sorterar hon skafferiet och kylen bara lite sådär. Typ det vettigaste jag gjort sen jag kom, de få hjärnceller jag har behöver inte jobba mycket här inte..
(nu får ni även se va familjen har för kul i kylen. kuuuuul..)

Jag vill definitivt inte vara bitter här eller så men måste ju bara få säga att ungarna har så fruktansvärt mycket leksaker så man blir galen. Dom vet inte ens vad som ska göra med alla, fruktansvärt irriterande att städa undan hela tiden då de tröttnat på allt och tar en sak, slänger den i golvet oså nästa.. Måste snart kanske inse att i mitt jobb kan man inte ha ordning hela tiden, men det känns inte rätt..

 Min vän Sanne banne banan (-banne banan) har önskar bild på my house.

 et ma voiture. 
Det är denna bil jag åker runt och ser allmänt cool ut i. 
(lätt att se cool ut med två barn i baksätet Stina...)

Och detta är då det huset jag ska flytta till om 5 dagar :)
Ser lite komsikt ut då husen är väldigt lika märkte jag nu. Vi flyttar till ett mycket mindre hus (huset vi bor i nu är så fruktansvärt stort så man skulle kunna gå vilse!) men det spelar ingen roll över huvud taget.

Jag vill bara flytta!
tokfia gnäll inte du ska snart flytta.1 kommentar:

  1. Meeen Stina det här var bland det bästa jag set!!!!! Har snabbt kollat igenom ALLA bilder. Men det är som en långfilm, jag kommer att titta igenom dom igen och igen och igen. Super kul!!! Men jag vill gärna ha åtminstone en endaste liten bild varendaste dag. Spelar ingen roll om inte du tycker att nåt händer, ett livstecken är så himla kul! På dig och på barnen. GULD kul! Cool länk du sände, hmmm.... verkar ju enkelt....nu ska vi käka - Hanna åker tiiiidigt i morrn bitti. Vi skypar snart hoppas jag<3 Puss från oss.

    SvaraRadera