tisdag 15 januari 2013

escaped from la prisona

Hahaha ja vad ska man säga egentligen?? vill du ha lunch, eller förlåt jag menade en ostmacka, men herregud jag menade ju 'vill du ha en hel fucking ost med lite bröd'?? Om inte en ostmacka funkar kanske du vill ha lite chips till lunch?


Glada tjejer som inser att maten fortfarande inte blivit bättre (bättre, vad är det jag säger? maten som fortfarande inte alls går att äta) och vi börjar tappa hoppet..


Men jag måste faktiskt säga att vi har inte tappat humöret iaf ;) Det finns fruktansvärt mycket kul skämt och dra när man är trött hungrig och det är ju så fruktansvärt komiskt alltihopa!

 

Sara, Lovisa och jag bestämde ändå att efter den så kallade (fruktansvärt påhittade) lunchen var det dags att utforska Oakdale


Vi hittade en super mysig mataffär, kändes som att allt inne i affären kom direkt från 'the main source' typ mjölken direkt från kossan, bananerna direkt från träden, ja ni fattar..


Just denna dryck kom nu kanske inte direkt från kossan då iofs men hur coolt är inte detta, världens godaste dryck i supermega format?? AMAZZING!


Vi hittade även denna coola affär, även här lurar dom en, det är lixom mest bara en skylt..


På vägen såg vi det sötaste någonsin, skolan är byggnaden där till vänster, lärarna följde barnen i handen de 5 meter från dörren till skolbussen, ur gulligt (även om det nu egentligen är helt bananas)


Strax efter kom vi fram till Dunkin'n Donuts till Saras stora lycka (hon hade tydligen inte fått något kaffe, poooor giiiirl....) Vi satte oss där ett tag och avnjöt ev varsin koffeinchock innan vi började vallfärden tillbaka till fängelset som Lovisa så fint kallar det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar