måndag 14 januari 2013

frukost?

Vaknade halv sex imorse av och värmeslag. Ganska skönt att vakna tidigt, kunna ta det lungt, jag skypade med Hanna och mamma. Pratade lite med min lilla buumerang och försökte att inte avlida .

Klockan 9 bestämde vi att vi skulle träffas och äta frukost, då jag inte var den enda som vaknade tidigt så satt vi och chippade efter andan tillsammans innan vi gick ut för en liten upptäcktsfärd, egentligen mest för att få frisk luft men iaf. 
Klockan närmade sig nio och vi var super hungriga hade höga förväntningar av frukosten, nån sa att det skulle finnas äggröra, guuuud så gott tänkte jag, jag som älskar ägg. tji fick jag..


Här är några av de svenska tjejerna vid ännu en skrattretande måltid bestående av en halv bagel och burkjuice, det fanns några flingor i alla världens färger, vågade mig inte riktigt på dom.. 
Även här fick vi oss ett gott skratt, vi gick tom upp till vårat sällskapsrum och tog en yoghurt, och då är det inte helt okej!
Jag och Lovisa försökte leta reda på några av ledarna och skulle fråga om det fanns något i närheten, om vi får ta oss in till city eller om dom kanske skulle kunna tänka sig att sänka (!!) värmen. Men det finns inte en ledare å långt ögat kan nå. Vi funderar på om dom gömmer sig för att dom inte vill ta emot klagomål..

Nu sitter vi alla med en varsin dator i knät och inväntar lunchen som ska serveras 12.30 undra hur bra den är..

WiFi for life <3

2 kommentarer:

  1. Men du är då en riktig TokBritta du unge! Jag tror du skall ta och skriva en bok om ditt äventyr overthere. I alla fall om det skall fortsätta sådär väldigt spännand.... hohohoooo..... håll i dig i natt när du sover;))
    förstås skulle en mamma vilja läsa den boken;)Puss!!!!!!!

    SvaraRadera
  2. Blev det inget efter frukost!???
    Eller har den mörkhåriga hämtat dig......

    SvaraRadera