måndag 14 januari 2013

landed and safe

Jag har nu rest hela vägen till NY city, landad och sandad (??)
Det var helt fruktansvärt att ta farväl av min underbara familj men man måste komma ihåg, att det är jag själv som har valt detta och jag vet att det kommer bli helt otroligt kul och vara en upplevelse av dess like, men just vid farvälet måste jag säga att den lilla detaljen måste jag ha glömt.. (smaaart stina)

Jag mötte upp dom andra svenska au pairerna i London där vi mellanlandade, dom andra träffades innan på Arlanda men jag kände att jag kunde behöva en liten stund för mig själv där. Det var iaf jätte trevliga tjejer, dom stod och väntade på mig när tullen kollade igenom mina väskor, hade ett ljus i ena väskan och en tandkrämstub i den andra som tydligen inte var så populärt (ursäkta att jag vill ha det lite fräst..) men annars var det super kul att stå där när mannen kollade igenom allt, lyfte på trosor ( Hallå vem gör det??), han tyckte dock jag hade väldigt många fina skor i väskan, alltid något positivt!

När vi väl landade i NY med ont i kroppen och små hungriga och trötta pallrade vi oss till minibussen som skulle ta oss till skolan. Stark som man är hjälpte jag ju mannen att packa 15 tjejers väskor gånger två, jag rullade fram och han packa in, snällt av mig måste jag säga. Vi åkte buss i ciruks en timma, tiden gick fort, jag satt och pratade med Lovisa, en tjej som också ska bo i Seattle sen. När vi kom fram till skolan fick vi rumsnycklar, en hög med lakan och handdukar och skulle sen pallra våra väskor upp för trapporna i den gigantiska skolan. Det var en hemsk upplevelse! Sjukt tunga väskor uppför långa höga trappor, vi såg ut som vi hade sprungit ett maraton..

 Våran fina skola (på utsidan nu då)

Alla hade fått varsinna rum, dom vill alla man pratar endast engelska. 
Eftersom alla var lite små hungriga hade dom fixat mat sa dom, dom sa att det var bara att äta hur mycket vi ville. Efter flygplansmat var man lite sugen på något mer gott helt enkelt. Vi kom in i samligsrummet och ja vad ska jag säga, alla höll på att dö av skratt när vi kom in och såg vad som fanns, några jädra laxrullar och yoggi, tack för den. hahaha hon hade verkligen sagt det som om det skulle vara världens buffé. Jaha, vi satt och pratade ett tag innan jag gick in till bastun och la mig.. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar