söndag 10 februari 2013

thumbs up

I fredags tog jag en promenad med mina sjuka ungar i det fina vädret, dom är så söta när dom sitter i vagnen och myser :) Det är också väldigt kul att gå ut och gå med dom för massa folk stannar och pratar och tycker barnen är så söta, tror dock alla tror det är mina barn men men haha. 
Man skulle ju kunna tro att alla i USA absolut vet vad au pairer är, men ack så fel man hade. Det är fler som inte vet vad det är än dom som har koll, lite skumt tycker jag. När jag var inne i en affär så pratade jag med en som jobbade där och hon trodde jag hade gift mig med någon för att få komma hit. Gifta mig för att åka till andra sidan jorden och ta hand om helt random barn tyckte jag kändes lite långsökt, men vad vet en liten tjej från Örebro som jag...


Vi bor precis vid vattnet och jag måste säga att man kan ju inte direkt klaga en dag som denna.


Jag var ledig på tisdagen så jag åkte och fixade ett id kort, vill inte gå runt med mitt pass då jag inte har jätte stor lust att tappa det och de tar inte leg från något annat land.. weirdos!
Sen åkte jag hem till Lovisa och spenderade dagen hos henne innan vi åkte in till Seattle och mös. Vårt mål är att träffa massa kul folk så vi var inne och rekade staden innan vi gör vår entrance ;)
Vi har också bestämt att vi ska försöka äta på olika ställen hela tiden, här sitter Lovisi och smaskar i hennes naked shirt.


Sen på fredagen så kom Lovisa till mig för en sleepover, vi skulle gå på bio, gjorde oss iordning, kanske lite väl mycket för värdmamman trodde vi skulle ut haha men man känner sig så ful hela tiden när man passar barnen så det är skönt att göra sig lite iordning. 
På mall:et vi åkte till var det en sjukt entusiastisk tjej som började prata (nästan skrika) med oss när vi gick in på Nordstroms (en väldigt stor affär med massa massa dyra märkessaker).   
'HEEEEJ(!!!) jag såg er förut och tänkte att ni ser verkligen ut som typiska Nordstroms tjejer' hon lät så otroligt uppåt och glad (typ som det var Beyonce som precis klivit in)... Hon skulle hört oss efter det, vi dog av skratt, inte vidare classy då heller.. Vi gick ut därifrån utan en pryl, det va för dyrt.. Hahaha

 Dock så blev det ingen bio.. Big Time failure. Istället åkte vi till affären och köpte lite gott för att sedan kolla på Sjätte sinnet hemma. 
Då kanske ni undrar varför kollar idioterna på datorn när det finns en stor tv bakom.. Men det kan jag med nöje förklara, för att jag höll på i en evighet och försökte få igång det på tvn, har med mig kablar och allt men inte fasen funkade det! So thats why..


Mi madre har önskat bilder från barnens rum och eftersom jag är världens snällaste dotter (no offence syster) så kommer de här.
Detta är en del av Alexis rum, ja det har egna rum konstigt nog. Dom har satte nå grejs för fönstren så det kommer aldrig in en gnutta dagsljus, det är ju skiit bra, ellllller??


Och detta är då en del av Elianas rum, jag tycker det är fruktansvärt mysiga rum då de inte är jätte barnsliga utan mest gulliga, passar mig ;)


På lördagen jobbade jag på eftermiddagen/kvällen Lovisa stannade och var med mig så det var jätte mysigt. Vi åkte till ett shoppingcentrum och hade det jätte mysigt. Dock var barnen lite gnälliga då de är sjuka (typ förkylda) så vi åkte hem ganska tidigt. Sen berättade jag aldrig detta för Lovisa (hahaha sorry) för hon säger att man bli jätte sjuk av bebis bacillier, med Eliana spydde så tyckte det var dags att åka hem haha. Det man inte vet lider man inte av Lovisi och du blev ju aldrig sjuk ;)


Idag har jag varit på au pair meeting, det var filmen Pitch Perfect som visades på bio, en mycket bra film som Stina kan rekommendera och man tycker om sång. 
Det varen snäll svensk tjej som kom och hämtade mig med hennes familjs nya au pair, det var en dansk tjej som verkar supersnäll och ska bo typ 10 min bort bara. Tummen upp för loner Stina! 

Lite kul jag den svenska tjejen undrade vad hela mitt namn va, så jag sa ju det (obviously) och då sa hon att hon alltid ha velat heta Fideli haha inte direkt den reaktionen man brukar få när man säger att man heter Fideli.
Mannen på systemet 'fidEli (med sjuuukt konstigt uttal), är du Italiensk?' 

Nu är klockan mycket, ska upp och jobba klockan 6 imorn.. 


Sweet dreams Stina! (tack...)

4 kommentarer:

  1. Oh my God Stina - shopping verkar verkligen vara din greg..... ojoj så mycket läckert att shoppa! Men du, det där med plast för fönstren, ja kära nån det var kanske inte sådär jätte fräsigt - eller vad?? Kul att se dom mer, kan tro att alla stannar er;)
    Är hos Hanna på finfrukost - är på G att åka till Vence o måla nu.
    Allt gott!
    Puss o kram på dig, vi hörs när vi målat klart på skype. Typ torsdag då åker jag till Hanna lite mer:) Pusspuss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag hoppas du vet vad glad jag blir för allt berätande och alla kort. Så kul. Nu hoppas vi kunna prata med dig om en stund vi får se om dukommer på skype. Vi har fått så grymt med snö, vi får skotta i morgon. Jag ska vara med Magda i morgon.Ha det bra. Kram

      Radera
  2. Jag hittade din blogg idag, och kommer nog fortsätta läsa den.

    Jag gillade din bloggdesign, har du gjort den själv?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej, insåg nu att du inte har bloggat på ett tag. Jag kommenterade på inlägget som kom upp först när jag såg länken på google. Såg sen att det inte var senaste inlägget.
      Men tittar du in här fortfarande så vill jag gärna veta mer om bloggdesignen.

      Radera